2019. november 16. - 18:00

A Garden Quartet zárta az idényt a VM4K-ban

Egy különös kavalkáddal érkezett a zenekar csütörtök este, Mozart és Haydn szerzeményei, filmzenék, betétdalok, Led Zeppelin és Michael Jackson dalai is szerepeltek a repertoárban.

2019. július 25.

A Garden Quartet zárta az idényt a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központban. Augusztusban a VM4k-ban nem lesznek koncertek, sem előadások, szeptemberben várják ismét a közönséget.

Opera- és operettrészletek pop, rock, filmzene is felcsendült a Garden Quartet előadásában a VM4K udvarán. A 2006-ban alakult szabadkai együttes az elmúlt időszakban Bosznia és Hercegovinában, Magyarországon turnézott, és további koncertekre készülnek. „Szeptemberben, ki kell emelnem, humanitárius koncertet szervezünk a Zenedével, amire gőzerővel készülnek” - mondta Zsiga Pál, a Garden Quartet tagja.

 

A VM4K most nyári szünetre megy. Szabó Zsuzsanna, kulturális referens, VM4K: „Szeptemberben ismét várjuk a közönséget, nagyon színes programmal érkezünk, vallási, gazdasági, történelmi, irodalmi tematikájú estjeink lesznek.”

Augusztusban teszik közzé honlapukon, hogy ősztől mely előadókra, fellépőkre számíthat majd a nagyérdemű.

Forrás: Pannon RTV