Piros Ildikó

2022. február 17.

Varázslatos élményben volt részük mindazoknak, akik 2022. február 17-én a közönség soraiból nézték az Abigél titkai – töredékek az írónő életművéből című előadást Piros Ildikó Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes művész előadásában, a Kosztolányi Dezső Színház színpadán, amely előadói est a Csütörtök esték elnevezésű rendezvénysorozatunk keretén belül jött el Szabadkára.

2022. február 17.

Varázslatos élményben volt részük mindazoknak, akik 2022. február 17-én a közönség soraiból nézték az Abigél titkai – töredékek az írónő életművéből című előadást Piros Ildikó Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes művész előadásában, a Kosztolányi Dezső Színház színpadán, amely előadói est a Csütörtök esték elnevezésű rendezvénysorozatunk keretén belül jött el Szabadkára.

2022. február 11.

2022. február 17-én 19 órai kezdettel Csütörtök esték elnevezésű rendezvénysorozatunk keretén belül az Abigél titkai – töredékek az írónő életművéből című estet tekinthetik meg Piros Ildikó Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész előadásában a Kosztolányi Dezső Színház színpadán.
Az előadás során töredékeket hallhatunk Szabó Magda rendkívüli életművéből. Piros Ildikó több karaktert megszemélyesítve felvillantja az írónő életútjának legjelentősebb eseményeit, kiemelkedő alkotásaiból idéz és beavatja a közönséget az Abigél című film születésének titkaiba is.