Széchenyi és a szabadság – beszélgetés Bereményi Gézával és Eperjes Károllyal

2023. március 23. - 19:00

Tartsanak velünk az idei év egyik legizgalmasabb estéjén! A VM4K Csütörtök esték programsorozatának március 23-ai eseményén Bereményi Géza Kossuth-, József Attila- és Balázs Béla-díjas író és filmrendező,  és Eperjes Károly Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész lesznek a vendégeink egy beszélgetés erejéig. A vajdasági Mozdulj! Petőfi! rendezvénysorozat keretében megrendezésre kerülő eseményen A Hídember című alkotás rendezőjével és főszereplőjével a nagysikerű 2002-es filmeposz készítéséről, valamint a Széchenyi-kultusz ápolásáról beszélgetünk. A művész urakat Agárdi Gábor újságíró és Patyerek Réka magyar nyelv és irodalom szakos tanár kérdezik a Széchenyi István életművét bemutató történelmi alkotásról.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2023. március 23-án, 19.00 órakor a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház termébe.

A belépés ingyenes, de helyfoglaláshoz kötött. Regisztrálni a 024/672-110-es telefonszámon, a vm4k@vm4k.org.rs e-mail-címen vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben lehetséges.