VM4K Csütörtök esték: Kodály Spicy Jazz koncert

2023. november 23. - 19:00

Különleges koncertre invitáljuk Önöket 2023. november 23-án: a VM4K Csütörtök esték programsorozatának ezen eseményén a Kodály Spicy Jazz zenekar gondoskodik a fergeteges hangulatról. A Kodály Zoltán halálának 50. évfordulója alkalmából megalakult projekt elsődleges célja a magyar zeneszerző-óriás munkásságának népszerűsítése a fiatalabb generációk körében. A négytagú zenekar újragondolt Kodály-feldolgozásai egyedi módon ötvözik a népdalok, valamint a klasszikus és a jazz zene elemeit, olyan hangzást eredményezve, amely képes szélesebb közönséghez is eljuttatni a legismertebb Kodály-műveket. Megalakulásuk óta nagy sikerrel koncerteztek többek között Cipruson, Rómában, Marokkóban, Erdélyben, Linzben, és Stuttgartban.

A zenekar tagjai:

Görögh Dániel – trombita, szárnykürt

Tempfli Erik - billentyűs hangszerek

Vendl Máté - dob

 Gyöngyösi Gábor – basszusgitár

A koncert 2023. november 23-án, csütörtök este 19.00 órakor kerül megrendezésre a Palics Magyar Művelődési Egyesület színpadán.

 A részvétel ingyenes, de helyfoglaláshoz kötött. Jelentkezni a 024/672-110-es telefonszámon, a vm4k@vm4k.org.rs e-mail-címen vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben lehetséges.